Custom-tuote

Custom-tuote

Custom-tuotteella voit tilata mittatarkasti haluamasi kuvatuotteen. Valittavissasi on useita eri kuvapintoja ja pohjustusvaihtoehtoja. Voit myös päättää pohjustuslevyn reunan ja kehyksen värin tai valita kiiltävän tai mattalaminaatin kuvapinnan suojaksi.

Mattacanvas ja valokuvapaperit

Jos Sinulla on kehys valmiina tai haluat teettää kehystyksen haluamassasi liikkeessä, voit tilata pelkän kuvatulosteen.

 • Valokuvapaperi, Premium Luster 250g
  Ammattivalokuvastudioiden suosima pehmeäkiiltoinen Luster-paperi, jossa erinomainen värintoisto ja kontrasti. Sopii kehykseen lasin alle tai pohjustettavaksi sellaisenaan.
 • Fine Art Rag mattapaperi 310g
  Täysin happovapaa luonnonvalkoinen Fine Art -mattapaperi, jossa värinkesto testatusti yli 100v. Täysin heijastamaton, sileä pinta.
 • Mattacanvas
  Laadukas Fine Art canvas pohjustettavaksi, kehystettäväksi tai puukehikkoon pingotettavaksi. Canvaksen pinta voidaan suojalakata, joka myös tehostaa kontrastia ja värintoistoa.
  Optiot:
  • Puhtaaksi leikattuna: Paperi tai canvas leikataan kuva-alan mukaisesti ilman valkoisia reunoja.
  • +1cm valkoinen kehystysvara / sivu: Kuva-alan jokaiselle sivulle lisätään 1cm valkoista paperia/canvasta, kehystäjän työtä helpottamaan.

Pohjustusvaihtoehdot

Kun haluat päättää kuvatuotteen yksityiskohtaisesti, voit aloittaa custom-tuotteen 3mm alumiinikomposiitti -valinnalla. Tämä pohjustustapa on usein valokuvanäyttelyissä ja julkisissa tiloissa käytetty. Alumiinikomposiitti kestää hyvin kosteus- ja lämpötilavaihteluja. Julkisiin tiloihin tarkoitettuihin tauluihin suositteleme kuvapinnan suojalakkausta tai laminointia (1).

1) Fine Art -mattapapereita ei voi laminoida tai lakata