Info

Inch of Ink

Lataa kuvasi myyntiin Inch of Ink -verkkopalveluun. Päätä myyntituotteet ja -hinnat. Tee portfolio ja avaa oma verkkokauppasi! Palvelu on kaikille avoin ja sen perusversio maksuton. Inch of Ink ei veloita osuutta valokuvaajan katteesta, vaan saa tuottonsa valmistamistaan kuvatuotteista.

Inch of Ink vastaa verkkopalvelun ylläpidosta, rahaliikenteestä ja kuvatuotteiden toimituksesta asiakkaalle. Valokuvaajan osuus tilitetään pyynnöstä, jolloin veloitetaan tilityspalkkio 5€. Palveluun voi rekisteröityä yksityishenkilönä tai yrityksenä (y-tunnus vaaditaan).

Valokuvaaja määrittää oman myyntikatteensa palvelussa olevien kuvatuotteiden lähtöhintojen päälle. Valokuvaajan osuus lasketaan kuvatuotteen verottomasta hinnasta (alv. 0%). Asiakas maksaa tuotteista aina verollisen hinnan (alv. 24%). Valokuvaaja voi myydä kuviaan myös nollakatteella esim. lahjaksi ystävilleen.

Canvas-taulun
lähtöhinta (sis. alv24%)
valokuvaajan kate % verollinen myyntihinta valokuvaajan osuus (alv 0%)
59 € 40 % 82,6 € 19,03 €
Esimerkki myyntihinnan muodostumisesta.

Tilaa omista kuvistasi itsellesi tai ystävillesi laadukkaita sisustustauluja ja muita kuvatuotteita! Tilaus ei vaadi rekisteröitymistä.

Valitse ja tilaa olemassa olevista kuvista juuri Sinulle sopiva kuvatuote! Inch of Ink -palvelun etusivulla näkyvät aina viikon katsotuimmat kuvat. Hakutoiminnolla voit etsiä kuvia valokuvaajan, avainsanojen, kategorian, muodon tai kuvatuotteiden perusteella. Tilaamalla tuet valokuvaajaa ja saat Suomessa yksilöidysti valmistetun laadukkaan kuvatuotteen kotisi tai yrityksesi seinälle.

Oletko sisustamassa suurempaa kokonaisuutta tai suunnitteletko kokonaista valokuvanäyttelyä? Ota yhteyttä info@inchofink.com

Basic / Premium

Basic Premium
Ladattujen kuvien määrä palvelussa 50 500
Oma portfolio ja verkkokauppa
Myyntituotteiden valinta
Kuvat näkyvät Inch of Ink -etusivulla
Kuvien vesileimaus
Oman logon käyttö portfoliossa
Oman domainin käyttö portfoliossa
Kuvaajaprofiilin nosto Inch of Ink -etusivulle
Myyntituotteiden kateprosentti 20% Vapaa
Salatut galleriat
Hinta 0€ / kk

✖ Pidätämme oikeuden palvelun ominaisuuksien muutoksiin.

Premium-palveluun siirtyminen tehdään vain valokuvaajan hyväksynnän jälkeen. Inch of Ink ei veloita valokuvaajalta kuukausimaksua ilman erillistä tilausta

Kuvan lisäys

Valokuvaajalla tulee olla Inch of Ink -palveluun lisäämäänsä kuvaan tekijänoikeus. Jos kuvan lataaja, ei ole kuvan ottaja, on erittäin suositeltavaa tehdä kuvaajan kanssa kirjallinen sopimus kuvan myyntiehdoista. Kuvan sisältö tulee olla yleisesti hyväksyttävää, eikä se saa olla tarkoituksellisesti loukkaavaa tai asiatonta. Kuvissa esiintyvien henkilöiden kanssa on suositeltavaa tehdä kirjallinen sopimus tai vähintään pyytää heiltä kirjallinen suostumus kuvien julkiseen myyntiin. Inch of Ink -palveluun rekisteröitynyt käyttäjä on aina vastuussa kuvan sisällöstä ja tekijänoikeudesta. Sisällön tulee olla soveltuvaa myös lapsille. Palvelun ylläpidolla on oikeus poistaa omaan harkintaansa perustuen epäasialliset kuvat palvelusta ilman käyttäjän suostumusta.

Ensimmäiseksi käyttäjä rekisteröityy Inch of Ink -palveluun ja luo itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kirjauduttuaan sisään, kuvien lisäyksen voi aloittaa klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta käyttäjänimeä / Lisää kuva. Uudelle kuvalle tulee antaa nimi, kuvaus ja tagit, jotka auttavat asiakasta löytämään kuvan eri hakusanoilla. Tageiksi kannattaakin antaa mahdollisimman monipuolinen määrä avainsanoja esim. ”maisema, tyyni, meri, syksy, luonto, lintu, meriharakka, suomi, ilta, aurinko, punainen, taivas, rauha, rauhallisuus, porkkala, porkkalan, niemi, kirkkonummi” Pysty- tai vaakakuva -termejä ei tarvitse syöttää tageiksi, ne luetaan tiedosta automaattisesti. Samoin kuvaajan nimi luetaan käyttäjän syöttämistä profiilitiedoista.

Näytä inchofink.comissa -valinnalla määritetään näytetäänkö kuvaa käyttäjän porfoliosivun lisäksi myös mahdollisesti Inch of Ink -palvelun etusivulla.

Seuraavaksi valitaan halutut myyntituotteet. Akryylitaulun reunan väreistä vain musta TAI valkoinen kannattaa jättää valinnaksi. Tee päätös kuvan värimaailman ja luonteen mukaan. Ostotapahtuma on näin asiakkaalle vaivattomampi!

Kunkin tuotteen perään syötetään prosentuaalinen myyntikate. Voit halutessasi myydä kuvia myös 0% katteella.

Lopuksi valitaan tiedosto kovalevyltä ja klikataan Tallenna.Huom! Kuvan lisäys voi kestää useita minuutteja, älä sulje selainta!

Kun tiedosto on latautunut, sen kuvasuhde ja resoluutio lasketaan, jonka perusteella kuvatuotteiden kokovaihtoehdot määritetään. Tämä voi kestää muutamia minuutteja, mutta voit poistua sivulta. Kuvien määritys tapahtuu taustalla automaattisesti.

Kuvasuhteet

Inch of Ink -tuotevalikoima määräytyy eri kuvasuhteiden perusteella. Tuetut kuvasuhteet ovat 3/2 (suurin osa järjestelmäkameroista) 4/3 (osa järjestelmäkameroista ja suurin osa pokkareista) 1/1 (neliö: instagram jms kuvankäsittelyssä rajatut kuvat) sekä 2/1 (panoraamakuvat) Jos rajaat kuvia kuvankäsittelyssä, pidä jokin yllä mainituista kuvasuhteista lukittuna tai muussa tapauksessa ainoastaan custom-tuote on valittavissa!

Palveluun lisättävät tiedostot

  • tiedosto: JPG, Adobe RGB (myös sRGB käy, muttei suositeltava)
  • Käytä aina mahdollisimman suurta JPG-tiedostoa. Älä pienennä tai suurenna kuvaa ohjelmallisesti (Photoshop). Teemme tarvittaessa interpoloinnin kuvakohtaisesti siihen tarkoitetuilla ohjelmilla.
  • Älä tee vesileimaa tai nimikirjoitusta tiedostoihin. Tiedostoon tehty vesileima tulostuu myös kuvatuotteeseen. Inch of Ink -palvelussa on erikseen vesileimatoiminto jonka voi halutessaan kytkeä päälle/pois.
  • Kuvan reunoihin tehdyt nimikirjoitukset saattavat rajautua pois. Huomioi esim. canvas-taulun kiilapuukääntövara 2,5cm/sivu. Jos kuvasi ei salli rajausta, jätä canvas-taulut pois valikoimasta!
  • tiedoston resoluutioarvolla DPI/PPI ei ole merkitystä. Vaaka ja pystypikselien määrä ratkaisee kuvan suurimman tulostuskoon!
  • TIFF, PNG, PSD, CR2, NEF, DNG tms. tiedostomuotoja ei tueta.

Rahojen tilitys

Käyttäjä voi pyytää tilitystä omasta hallinnastaan kun 50€ minimitilausraja on ylittynyt. Tilityksestä veloitetaan 5€ tilityspalkkio. Kertynyt summa tilitetään kahden arkiviikon sisällä pyynnöstä. Yrityksille teemme tositteen kirjanpitoa varten. Yksityishenkilöt saavat tositteen, jonka perusteella tulot tulee ilmoittaa verottajalle. Vastuu verojen ilmoittamisesta on kuvaajalla. Inch of Ink ei tee käyttäjien tilityksistä verojen ennakkoilmoitusta, sillä emme ole palkkasuhteessa valokuvaajien kanssa, vaan myymme kuvatuotteita verkkokaupassa johon valokuvaaja on voinut määritellä oman katteensa.
Inch of Ink Oy
William Ruthin katu 3
48600 Kotka

info@inchofink.com

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste